Dispositivos e acessórios
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
Preparação 1h 20min
Total 13h 20min
6 portions
Ingredientes
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves4
-
shallots halved3 ½ oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems1 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems½ oz
-
dried oregano2 tbsp
-
extra virgin olive oil7 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
dried chili flakes1 tsp
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)2
Warm Rice Salad & Grilling
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
lemon juice2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
water35 oz
-
long-grain white rice9 oz
-
carrots in half moons (½ in.)10 ½ oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)1
-
yellow bell pepper in pieces (1 in.)1
-
zucchini in half moons (1 in.)14 oz
-
oil, to brush grillonion to brush grill
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1204 mg
Proteína
41 g
Energia
3138 kJ /
750 kcal
Gordura
44 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Guacamole
5min
Marinara Sauce
40min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Chicken Enchiladas
40min
Pico De Gallo
15min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Tortilla Soup
25min
Tinga de Pollo
40min