Dispositivos e acessórios
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
Preparação 1h 20min
Total 13h 20min
6 portions
Ingredientes
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves4
-
shallots halved3 ½ oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems1 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems½ oz
-
dried oregano2 tbsp
-
extra virgin olive oil7 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
dried chili flakes1 tsp
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)2
Warm Rice Salad & Grilling
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
lemon juice2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
water35 oz
-
long-grain white rice9 oz
-
carrots in half moons (½ in.)10 ½ oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)1
-
yellow bell pepper in pieces (1 in.)1
-
zucchini in half moons (1 in.)14 oz
-
oil, to brush grillonion to brush grill
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1204 mg
Proteína
41 g
Energia
3138 kJ /
750 kcal
Gordura
44 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tinga de Pollo
40min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Chicken Enchiladas
40min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Carnitas
50min
Tortilla Soup
25min