Dispositivos e acessórios
Lemon Garlic Salmon
Preparação 10min
Total 2h 20min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and thinly sliced into rounds1 in.
-
fresh parsley, leaves only½ bunch
-
olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
honey1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh salmon fillets (4 fillets, approx. 5 oz ea.)20 oz
-
lemon cut into wedges, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1675.5 mg
Proteína
33.5 g
Energia
1984.5 kJ /
474.3 kcal
Gordura
36.1 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
5.9 g
Hidratos de carbono
5.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor Meat, Poultry and Fish
32 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Cold and Flu Tea Bombs
6 Std. 25 Min
Fish and Zucchini
35 Min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Marry Me Chicken
40 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min