Dispositivos e acessórios
Lemon Garlic Salmon
Preparação 10min
Total 2h 20min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and thinly sliced into rounds1 in.
-
fresh parsley, leaves only½ bunch
-
olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
honey1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh salmon fillets (4 fillets, approx. 5 oz ea.)20 oz
-
lemon cut into wedges, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1675.5 mg
Proteína
33.5 g
Energia
1984.5 kJ /
474.3 kcal
Gordura
36.1 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
5.9 g
Hidratos de carbono
5.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor Meat, Poultry and Fish
32 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Beef Stroganoff
40min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45min
Shrimp and Potato Boil
40min
Fish and Zucchini
35min