Dispositivos e acessórios
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
Preparação 25min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
feta cheese cut in pieces (2 cm)600 g
-
unsalted butter diced180 g
-
fine semolina100 g
-
milk700 g
-
fine sea salt½ tsp
-
medium eggs6
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
filo pastry16 sheets
-
water cold, for sprinkling
-
sesame seeds (opcional) for garnishing1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
2407 kJ /
573 kcal
Gordura
40 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Greek Feast
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pear Pastry with Cream Cheese
50min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Praline Cheesecake
4h 10min
Italian Easter Bread
3h 50min
Chocolate Salami
4h 5min
Sweet Rice
1h
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Mini Spinach Calzone
2h 35min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1h 15min
Crème Pâtissière
15min
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min