Dispositivos e acessórios
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
Preparação 15min
Total 2h 15min
8 portions
Ingredientes
-
raisins60 g
-
dried apricots, pitted cut in pieces (1 cm)80 g
-
hazelnuts40 g
-
almond milkhazelnut milk260 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
coconut oil, plus extra for greasingvegetable oil70 g
-
plain flour plus extra for dusting380 g
-
sugar60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
319.3 mg
Proteína
6.8 g
Energia
1551 kJ /
370.7 kcal
Gordura
13.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
57.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Bolognese
50min
Orange Sponge Cake
1h
Vegetarian Spiralized Fideuá
30min
Yoghurt Cake
1h
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Gluten-free Sacher Torte
3h 20min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Mushroom Wellington
2h 20min
Veggie-packed Vegan Pizza
1h 30min
Vegan Brownies
2h 40min