Dispositivos e acessórios
Baba met rum
Preparação 30min
Total 3h 45min
12 porties
Ingredientes
Baba's
-
melk65 g
-
gedroogde gist10 g
-
bloem240 g
-
gezouten boter in blokjes, plus extra om in te vetten100 g
-
suiker30 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
Siroop en room
-
suiker300 g
-
water300 g
-
sinaasappel de fijne zeste en het sap1
-
vanillepasta1 tl
-
rum50 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
sinaasappels in partjes3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
5 g
Energia
1778 kJ /
425 kcal
Gordura
15 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
67 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hemelse desserts
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Nenhuma avaliação
Crème brûlée op Portugese wijze
Nenhuma avaliação
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Aardbei-lavendel marshmallows
Nenhuma avaliação
Aardbeien mille-feuille
5h
Hollandaisesaus
15min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Nenhuma avaliação
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Papaya'péro
30min
Pistache en amandel filo spiraal
Nenhuma avaliação
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min