Dispositivos e acessórios
Flan van asperges met zeetong
Preparação 30min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
31.8 g
Energia
1360 kJ /
325 kcal
Gordura
19.3 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asperge
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nessuna valutazione
Glühwein
15min
Spinazierisotto met asperges
40min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nessuna valutazione
Vegan moussaka
1h 50min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Nessuna valutazione
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Mayonaise
5min