Dispositivos e acessórios
Shortbread karamel gezouten boter
Preparação 30min
Total 2h 25min
36 stuks
Ingredientes
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
1 g
Energia
624 kJ /
149 kcal
Gordura
9 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Boemkool buffalo hapjes
35min
Lolly's
40min
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45min
Rucola taart
Pas d’évaluation
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Lang rijzende pizza
Pas d’évaluation
Nougatine
1h 30min
Paella met kidneybonen
55min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Pas d’évaluation