Dispositivos e acessórios
Shortbread karamel gezouten boter
Preparação 30min
Total 2h 25min
36 stuks
Ingredientes
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
1 g
Energia
624 kJ /
149 kcal
Gordura
9 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Bolognese
50min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nenhuma avaliação
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Gember schillen
Nenhuma avaliação
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nenhuma avaliação
Basis karamel
25min
Vegan red velvet cupcakes
4h
Warme chocolademelk op een stokje
1h 20min
Vanille-ijs
12h
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Popcorn-ijs
Nenhuma avaliação
Karamelsaus
1h 30min