Dispositivos e acessórios
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
Preparação 25min
Total 1h 10min
4 stuks
Ingredientes
-
bloem plus extra voor het bestuiven215 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken, plus extra voor het invetten200 g
-
suiker130 g
-
eieren3
-
pecannoten plus extra voor de garnering100 g
-
hazelnoten25 g
-
pure chocolade in stukken100 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 snuifje
-
poedersuiker om te bestuiven
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
190.6 mg
Proteína
15.7 g
Energia
4575.2 kJ /
1093.5 kcal
Gordura
77 g
Fibra
7.2 g
Gordura saturada
34.9 g
Hidratos de carbono
90.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kerst menu
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nenhuma avaliação
Soefganiots
2h
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação
Suikerglazuur
Nenhuma avaliação
Poedersuiker
5min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Nenhuma avaliação
Citroenkoekjes
Nenhuma avaliação
Lolly's
40min
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Nenhuma avaliação
Appel en citroen krans
50min