Dispositivos e acessórios
Gezouten-Karamelijs
Preparação 25min
Total 14h
8 porties
Ingredientes
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porties
Proteína
7 g
Energia
2034 kJ /
486 kcal
Gordura
33 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chocolade-Fudgecake
Keine Bewertungen
Mini kerstboompjes
45 Min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Halloween pompoentaart
4 Std.
Vloeibare karamel
25 Min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Halloween quiche
2 Std.
Walnoot Brittle
1 Std. 30 Min
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.
Karamelsaus
1 Std. 30 Min