
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chilli soy sauce
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves (see Tips)
- 6 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger peeled
- 50 g tomato ketchup
- 200 g dark soy sauce or kecap manis
- 100 g water
- 1 tbsp brown sugar to taste
Soup and chicken
- 500 g chicken breast fillets cut into quarters
- 2 tsp coriander seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp cumin seeds
- ½ tsp black peppercorns
- 2 ½ cm piece fresh ginger peeled
- 3 garlic cloves
- 100 g eschalots
- 50 g vegetable oil
- 1220 g water
- 2 star anise
- 8 whole cloves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- 1500 g sticky rice cakes (Nasi impit), cut into cubes (2 cm) or 800 g vermicelli noodles, cooked (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 680.1 kcal / 2856.6 kJ
- Proteína
- 30.4 g
- Gordura
- 12.3 g
- Hidratos de carbono
- 108.7 g
- Fibra
- 6.2 g
- Gordura saturada
- 1.6 g
- Sódio
- 3001.4 mg
Receitas alternativas
Nasi Lemak
45min
Sambal Belacan
10min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min