
Dispositivos e acessórios
Soto ayam (spiced chicken soup)
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Chilli soy sauce
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves (see Tips)100 g
-
garlic cloves6
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
tomato ketchup50 g
-
dark soy sauce or kecap manis200 g
-
water100 g
-
brown sugar to taste1 tbsp
Soup and chicken
-
chicken breast fillets cut into quarters500 g
-
coriander seeds2 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
garlic cloves3
-
eschalots100 g
-
vegetable oil50 g
-
water1220 g
-
star anise2
-
whole cloves8
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
sticky rice cakes (Nasi impit), cut into cubes (2 cm) or 800 g vermicelli noodles, cooked (see Tips)1500 g
Nutrição por 1 portion
Energia
680.1 kcal /
2856.6 kJ
Proteína
30.4 g
Gordura
12.3 g
Hidratos de carbono
108.7 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
1.6 g
Sódio
3001.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Nasi Lemak
45min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Mee Goreng Mamak
15min
Masala Squid
25min
Sambal Belacan
10min
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Thai Steamed Fish With Lime
30min