Dispositivos e acessórios
Apple tart
Preparação 30min
Total 1h
8 slices
Ingredientes
Pastry
-
butter, unsalted chilled, cut in pieces, plus extra for greasing75 g
-
flour150 g
-
salt1 pinch
-
¼ tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade½ tsp
-
water50 g
-
flour for dusting
Topping
-
apples (e.g. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippin, Gravenstein)900 - 1000 g
-
sugar30 g
-
butter10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
2 g
Energia
915 kJ /
218 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Risotto with Parmesan cheese
30min
Pizza Margherita
2h 10min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20min
Pizza dough
1h
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Fruit Ice Cream
5min
Frozen fruit sorbet
5min
Brownies
50min
Lemon cake
2h
Apple cake
1h
Chocolate cake
45min
Yoghurt cake
1h 40min