Dispositivos e acessórios
California Stuffed Artichokes
Preparação 20min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
-
globe artichokes2
-
lemon halved, peeled (reserve thin peel only, no pith)1
-
water plus extra to cover artichokes35
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
1 oz raw almonds, unsaltedraw cashews, unsalted1 oz
-
garlic cloves2
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
cilantro leaves and tender stems1 oz
-
olive oil5 oz
-
red onions in pieces4 oz
-
fresh sweet corn kernels4 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil julienned, patted dry2 oz
-
quinoa5 oz
-
bread crumbs2 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1523 kJ /
364 kcal
Gordura
25 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Recipe Road Trip
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spinach and Artichoke Dip
20min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Cheesy Cauliflower Tots
35min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Purple Cauliflower Soup
25min
Bellini
5min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Mushroom Risotto
30min
Creamy Mushroom Soup
25min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min