Dispositivos e acessórios
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
Preparação 20min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into cubes (¾ in.)1 oz
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra to garnish8 sprigs
-
water divided53 oz
-
uncooked quinoa5 ½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onion (approx. 5.5 oz), cut in half1
-
sun-dried tomatoes in oil, lightly drained1 oz
-
olive oil1 tbsp
-
pitted black olives sliced15
-
capers1 tbsp
-
pine nuts toasted2 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
mixed bell peppers (small-medium), seeds and tops removed (approx. 6 oz ea)6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
337 mg
Proteína
37.2 g
Energia
3988.6 kJ /
953.3 kcal
Gordura
22.1 g
Fibra
76.7 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
207.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Weekend Meals
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Southwest Quinoa
40min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Lentil Moussaka
2h 20min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Mushroom Risotto
30min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Black Bean Walnut Patties
35min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Vegetarian Chili
50min