Dispositivos e acessórios
Tuna Tapenade
Preparação 5min
Total 5min
17 oz
Ingredientes
-
fresh parsley½ oz
-
lemon juice1 oz
-
tuna, in oil (approx. 12 oz), drained1 can
-
anchovy fillet1
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
mascarpone3 oz
-
pitted black olives1 oz
-
capers drained½ oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 oz
Sódio
554.2 mg
Proteína
15.1 g
Energia
961.4 kJ /
229.8 kcal
Gordura
17.7 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
2.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great to Share
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45min
Mushroom Risotto
30min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Baba Ghanoush
1h 30min
Beet Hummus
20min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Tomatillo Salsa
20min
Tortilla Soup
25min