Dispositivos e acessórios
Stir-fried vegetables
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
151 kJ /
36 kcal
Gordura
3 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Lemonade
5 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Creamy mushroom soup
20 Min
Curry chicken
1 Std.
Chicken porridge with century egg
30 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Pumpkin Soup
25 Min
Fried Beehoon
20 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min