Dispositivos e acessórios
Hot and sour soup
Preparação 5min
Total 20min
3 portion
Ingredientes
-
water500 g
-
silken tofu shredded75 g
-
fresh bamboo shoots shredded10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, shredded10 g
-
pork tenderloin cut in thin strips30 g
-
carrots shredded10 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
potato starch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
egg lightly beaten1
-
black rice vinegar2 tbsp
-
ground white pepper½ tsp
-
sesame oil1 tsp
-
spring onions chopped2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
410 kJ /
98 kcal
Gordura
5 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Favourites
28 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Kimchi Sauce
20min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Stir-fried vegetables
10min
Chicken porridge with century egg
30min
Braised Eggs
Nenhuma avaliação
Teochew Seafood Porridge
45min