Dispositivos e acessórios
Feijoa crumble slice
Preparação 20min
Total 1h 5min
8 portions
Ingredientes
-
pecans80 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
lemon juice40 g
-
desiccated coconut70 g
-
feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)400 g
-
ground cinnamon½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
283.3 mg
Proteína
6.3 g
Energia
2310.1 kJ /
550 kcal
Gordura
33.9 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
54.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Feijoas
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Feijoa jelly
27h 40min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Feijoa chutney
1h 15min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25min
Lolly cake
4h 5min
Ginger fluff
50min
Ginger slice
1h 35min
Afghan biscuits
25min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min