Dispositivos e acessórios
Beef jerky
Preparação 20min
Total 1h 50min
265 g
Ingredientes
-
beef mince500 g
-
soy sauce50 g
-
fish sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
honey30 g
-
raw sugar2 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
mixed spice of choice (Peri peri, Cajun, Baharat - see Tips)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 265 g
Sódio
5441.6 mg
Proteína
92.5 g
Energia
6970.8 kJ /
1666.1 kcal
Gordura
120.8 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
41.1 g
Hidratos de carbono
51.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade sausages
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts
Nenhuma avaliação
Indonesian red spice paste
45min
Chilli crunch (TM6)
30min
Polish egg salad with tartar sauce
10min
Lemon pepper seasoning
1h 35min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27h
Cheesy pull-apart garlic bread
1h
VEGEMITE® and cheese butter
10min
Honey, soy and mustard marinade
5min
Crunchy rice crackers
1h 50min
Parmesan cheese crisps
15min