
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary leaves only
- 1500 - 2000 g lamb leg, bone in
- fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- 2 garlic cloves sliced
- vegetable oil for brushing
Mint Sauce
- 20 g fresh mint leaves
- 130 g cider vinegar
- 50 g caster sugar
Vegetables
- 500 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled - 800 g potatoes peeled, halved or quartered if large
- 600 g butternut squash peeled, diced (2 cm)
- 300 g sugar snap peas
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 624 kcal / 2614 kJ
- Proteína
- 37 g
- Gordura
- 34 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Fibra
- 6 g
Receitas alternativas
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14h 50min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Easy Satay Chicken
30min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Seared Steak Rocket Salad
35min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Braised Lamb Shanks
3h 20min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min