Dispositivos e acessórios
Pork Vindaloo
Preparação 10min
Total 4h
6 portions
Ingredientes
Marinade
-
pork shoulder boneless, diced (2 cm)800 g
-
cardamom pods5
-
cloves5
-
fresh red chillies halved4
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
white wine vinegar30 g
-
red wine vinegar15 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
ground turmeric½ tsp
Curry
-
vegetable oil30 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
ripe tomatoes quartered250 g
-
fresh bird's eye chillies halved, to taste2 - 6
-
brown sugar1 tsp
-
water80 g
-
fresh coriander leaf chopped5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
27.1 g
Energia
1302 kJ /
311 kcal
Gordura
18.7 g
Hidratos de carbono
8.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lamb Korma
4h
Beef Madras
1h 30min
Beef Korma
2h 25min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Kofta Curry
1h 10min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken Jalfrezi
1h
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Cape Malay Chicken Curry
1h
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Chicken Akhni
1h 30min