Dispositivos e acessórios
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
Preparação 20min
Total 2h 5min
4 portions
Ingredientes
-
sugar120 g
-
vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)4
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
flaked almonds, toasted for serving
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
3 mg
Proteína
2 g
Energia
1024 kJ /
244 kcal
Gordura
3 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Garlic and Herb Butter
1h 10min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Rye Bread Rolls
4h
Naan Bread with Onion and Cumin
1h 30min
Sourdough-style Loaf
122h 45min
Carrot and Swede Mash
20min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15min