Dispositivos e acessórios
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
Preparação 20min
Total 2h 5min
4 portions
Ingredientes
-
sugar120 g
-
vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)4
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
flaked almonds, toasted for serving
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
3 mg
Proteína
2 g
Energia
1024 kJ /
244 kcal
Gordura
3 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Egg White Coconut Omelette
45min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2h
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Whisked Egg Whites
5min
Grated Parmesan Cheese
5min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Nenhuma avaliação
Summer Pudding
8h 30min
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16h