Dispositivos e acessórios
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
Preparação 10min
Total 1h 20min
24 pieces
Ingredientes
-
good-quality white chocolate broken into pieces180 g
-
self-raising flour plus extra to dust380 g
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
coffee sugar crystals plus extra to sprinkle125 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
eggs3
-
brandy30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
freeze-dried raspberries plus extra to sprinkle30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
215 mg
Proteína
3 g
Energia
703.7 kJ /
168.2 kcal
Gordura
7.5 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
4.4 g
Hidratos de carbono
21.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites (part 2)
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Honey ice cream
17h 45min
Traditional sausage rolls
50min
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Curried sausages
40min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Waffles
25min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Lemonade scones
25min
Better banana cake
45min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min