Dispositivos e acessórios
Smoked Salmon and Leek Quiche
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 slices
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing100 g
-
water ice cold65 g
-
fine sea salt½ tsp
Béchamel Sauce
-
unsalted butter diced20 g
-
plain flour30 g
-
milk250 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
large eggs2
Filling
-
water1000 g
-
leeks cut in rounds (1 cm)500 g
-
smoked salmon cut in strips (1 cm)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
947 mg
Proteína
17 g
Energia
1636 kJ /
392 kcal
Gordura
24 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Making Memories
25 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Lentil Moussaka
2h 20min
Pear Frangipane
1h 30min
Lentil Moussaka
3h 30min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h