Dispositivos e acessórios
Smoked Salmon and Leek Quiche
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 slices
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing100 g
-
water ice cold65 g
-
fine sea salt½ tsp
Béchamel Sauce
-
unsalted butter diced20 g
-
plain flour30 g
-
milk250 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
large eggs2
Filling
-
water1000 g
-
leeks cut in rounds (1 cm)500 g
-
smoked salmon cut in strips (1 cm)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
947 mg
Proteína
17 g
Energia
1636 kJ /
392 kcal
Gordura
24 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Making Memories
25 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Tuna and Spring Onion Quiche
2 Std.
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Summer Pudding
8 Std. 30 Min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Creamed Cod
45 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min