Dispositivos e acessórios
Smoked Salmon and Leek Quiche
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 slices
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing100 g
-
water ice cold65 g
-
fine sea salt½ tsp
Béchamel Sauce
-
unsalted butter diced20 g
-
plain flour30 g
-
milk250 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
large eggs2
Filling
-
water1000 g
-
leeks cut in rounds (1 cm)500 g
-
smoked salmon cut in strips (1 cm)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
947 mg
Proteína
17 g
Energia
1636 kJ /
392 kcal
Gordura
24 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Making Memories
25 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon Filo Spiral
1h 10min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Lentil Moussaka
3h 30min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min