Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Slow-cooked Beef Short Rib
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g shallot, halved
- 35 g leek, white part only
- 35 g sunflower oil
- 250 g beef meat pieces, sinew free
- 400 g beef short ribs (2 x 200 g pieces)
- 1200 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water (opcional)
Beetroot Purée
- 150 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g red wine
- 80 g beetroot juice
- 10 g apple cider vinegar
- 10 g caster sugar
Cippolini Onions
- 1000 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 g salt
-
3
cippolini onions (approx. 70 g each), peeled
ou spring onions, large, white bulb only
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5212 kJ / 1245.7 kcal
- Proteína
- 53.6 g
- Hidratos de carbono
- 25.8 g
- Gordura
- 102.5 g
- Gordura saturada
- 46.8 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sódio
- 2262.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM6)
Nenhuma avaliação
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2h 20 min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40 min
Three-milk Cake
2h
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45 min.
Simple Turkey Gravy
25 min
Sous-vide Octopus Salad
8u.
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Nenhuma avaliação
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1sa 35 dk
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min