Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
TM6

Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée

3.0 (5 avaliações )

Ingredientes

Slow-cooked Beef Short Rib

  • 50 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 20 g shallot, halved
  • 35 g leek, white part only
  • 35 g sunflower oil
  • 250 g beef meat pieces, sinew free
  • 400 g beef short ribs (2 x 200 g pieces)
  • 1200 g water
  • 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water (opcional)

Beetroot Purée

  • 150 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 20 g red wine
  • 80 g beetroot juice
  • 10 g apple cider vinegar
  • 10 g caster sugar

Cippolini Onions

  • 1000 g water
  • 50 g unsalted butter, diced
  • 10 g salt
  • 3 cippolini onions (approx. 70 g each), peeled
    ou spring onions, large, white bulb only

Serving

  • 1 tsp sunflower oil

Nutrição
por 1 portion
Energia
5212 kJ / 1245.7 kcal
Proteína
53.6 g
Hidratos de carbono
25.8 g
Gordura
102.5 g
Gordura saturada
46.8 g
Fibra
4.1 g
Sódio
2262.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas