Dispositivos e acessórios
Cheesy Zucchini Pappardelle
Preparação 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
zucchini washed (approx. 6 sm.)20 oz
-
Havarti cheese cubed (½ in.)4 oz
-
Parmesan cheese cubed (½ in.), plus extra, shaved, to garnish2 oz
-
leeks white part only, sliced (½ in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour2 tbsp
-
salt½ tsp
-
thick cut bacon chopped in pieces (¼ in.)3 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)12 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
water25 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
16 g
Energia
1134 kJ /
271 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Prep & Peel Pizzazz
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Mashed Potatoes
50min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Mushroom Risotto
30min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45min
Cauliflower Gratin
55min
Steamed Veggies with Cauliflower Hummus
45min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min