Dispositivos e acessórios
Cheesy Zucchini Pappardelle
Preparação 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
zucchini washed (approx. 6 sm.)20 oz
-
Havarti cheese cubed (½ in.)4 oz
-
Parmesan cheese cubed (½ in.), plus extra, shaved, to garnish2 oz
-
leeks white part only, sliced (½ in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour2 tbsp
-
salt½ tsp
-
thick cut bacon chopped in pieces (¼ in.)3 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)12 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
water25 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
16 g
Energia
1134 kJ /
271 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Prep & Peel Pizzazz
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Southwest Quinoa
40min
Lentil Moussaka
2h 20min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Seafood Quesadillas
2h
Moroccan Chicken Bowl
45min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Mushroom Stroganoff
30min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Chicken Marsala
40min