Dispositivos e acessórios
Halibut with Apricot Chutney
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
apricot preserves3 oz
-
water divided23 oz
-
whole grain mustard1 tsp
-
fresh green beans trimmed12 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 ½ oz
-
4 sea bass fillets, (6 oz ea.)halibut fillets (6 oz ea.)4
-
fresh apricots pitted, halved and sliced3 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
34.5 g
Energia
1359.8 kJ /
325 kcal
Gordura
3.8 g
Fibra
4.8 g
Hidratos de carbono
40.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spring Forward
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Carrot Ginger Soup
20min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Cod with Citrus Butter
50min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Basil Pesto
10min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Butternut Squash and Apple Soup
30min