![Beef, Ale and Dumpling Stew Beef, Ale and Dumpling Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B5970DE5-38D5-4F96-9745-118270BE09B7/Derivates/060FA8A0-5180-49AE-867D-2F600AB9C7A7.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dumplings
- 50 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 140 g plain flour
- 20 g butter
- 1 tsp baking powder
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 40 g milk
- 1 medium egg
Stew
- 70 g plain flour
- ¾ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 800 g stewing steak, cut in pieces (5 cm)
- 45 g olive oil
- 150 g onions, quartered
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 tsp beef stock paste, homemade - 1 dried bay leaf
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g water
- 500 g ale
- 150 g button mushrooms, quartered
- 100 g carrots, sliced (5 mm)
- fresh parsley, leaves only, for garnishing (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2994 kJ / 716 kcal
- Proteína
- 56.5 g
- Hidratos de carbono
- 51.5 g
- Gordura
- 31.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Cottage pie
1h 15 min
Beef and Beer Pie
1 godz. 40 min
Cottage Pie
1h 10min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Toad in the Hole
1h
Yorkshire Pudding
1h
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min