Dispositivos e acessórios
Beef, Ale and Dumpling Stew
Preparação 20min
Total 1h 55min
4 portions
Ingredientes
Dumplings
-
Cheddar cheese cut in pieces50 g
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
plain flour140 g
-
butter20 g
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
milk40 g
-
medium egg1
Stew
-
plain flour70 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
stewing steak cut in pieces (5 cm)800 g
-
olive oil45 g
-
onions quartered150 g
-
1 tsp beef stock paste, homemade, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves4 sprigs
-
water500 g
-
ale500 g
-
button mushrooms quartered150 g
-
carrots sliced (5 mm)100 g
-
fresh parsley leaves (opcional) for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
56.5 g
Energia
2994 kJ /
716 kcal
Gordura
31.5 g
Hidratos de carbono
51.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Cauliflower Cheese
50min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Beef in Stout
1h 40min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Sautéed Pork with Cider
55min
Ham Hock Potato Bake
35min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Toad in the Hole
1h
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Shepherd's Pie
1h 40min