Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1500 g water
- 2000 g pork ribs, cut into pieces (approx. 6 ribs per piece)
- 2 garlic cloves
- 500 g barbecue sauce (see Tips)
- 120 g beer of choice
- 110 g pure maple syrup
- 60 g apple cider vinegar
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tsp smoked salt (see Tips)
- 1 tbsp brown sugar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4520.9 kJ / 1076.4 kcal
- Proteína
- 111.8 g
- Hidratos de carbono
- 46.2 g
- Gordura
- 49.2 g
- Gordura saturada
- 19.7 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sódio
- 1187.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Buffalo chicken wings
45 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min