Dispositivos e acessórios
Turkey and Corn Soup
Preparação 25min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onion in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
jalapeño peppers (opcional) to taste, de-stemmed and de-seeded1 - 2
-
garlic cloves3
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
olive oil½ oz
-
chicken stock28 oz
-
mashed potatoes10 oz
-
gravy8 oz
-
cooked turkey meat shredded12 oz
-
cannellini beans (approx. 15 oz), drained1 can
-
sweet corn kernels (approx. 15 oz), drained1 can
-
fresh parsley leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
1033 kJ /
247 kcal
Gordura
8 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thankful for Leftovers
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Split Pea Soup
1h 25min
Green Bean Casserole
1h 30min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Turkey Chili
45min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Chicken Fajita Soup
50min