Dispositivos e acessórios
Turkey and Corn Soup
Preparação 25min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onion in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
jalapeño peppers (opcional) to taste, de-stemmed and de-seeded1 - 2
-
garlic cloves3
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
olive oil½ oz
-
chicken stock28 oz
-
mashed potatoes10 oz
-
gravy8 oz
-
cooked turkey meat shredded12 oz
-
cannellini beans (approx. 15 oz), drained1 can
-
sweet corn kernels (approx. 15 oz), drained1 can
-
fresh parsley leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
1033 kJ /
247 kcal
Gordura
8 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thankful for Leftovers
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
One Pot Ravioli Soup
30 Min
Smoky Black Bean Soup
35 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Chicken Noodle Soup
50 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Blueberry Cobbler
1 Std.
Chicken and Dumplings
45 Min
Turkey Chili
45 Min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min