Dispositivos e acessórios
Grisons Barley Soup
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions halved2 ½ oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)2 oz
-
leeks cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
3 ½ oz celeriac, cut into pieces (1 in.)celery cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
3 ½ oz Swiss air-dried beef, e.g. Bündnerfleisch, sliced into strips (¾ in.), (see Tip)beef jerky sliced into strips (¾ in.), (see Tip)3 ½ oz
-
unsalted butter1 oz
-
pearl barley2 ½ oz
-
water42 oz
-
vegetable stock cubes2
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
salt to taste1 pinch
-
fresh ground pepper to taste1 pinch
-
fresh flat leaf parsley (approx. 2 tsp), leaves only, finely chopped½ bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1137 kJ /
273 kcal
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Beef and Apple Cabbage Rolls
1h 35min
Split Pea Soup
1h 25min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Shrimp Sauté
25min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Chicken and Bulgur Soup
40min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Turkey and Corn Soup
1h 5min