Dispositivos e acessórios
Grisons Barley Soup
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions halved2 ½ oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)2 oz
-
leeks cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
3 ½ oz celeriac, cut into pieces (1 in.)celery cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
3 ½ oz Swiss air-dried beef, e.g. Bündnerfleisch, sliced into strips (¾ in.), (see Tip)beef jerky sliced into strips (¾ in.), (see Tip)3 ½ oz
-
unsalted butter1 oz
-
pearl barley2 ½ oz
-
water42 oz
-
vegetable stock cubes2
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
salt to taste1 pinch
-
fresh ground pepper to taste1 pinch
-
fresh flat leaf parsley (approx. 2 tsp), leaves only, finely chopped½ bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1137 kJ /
273 kcal
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Shrimp Orzo with Peas
30min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Southwest Quinoa
40min
Split Pea Soup
1h 25min
Shrimp Scampi
40min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min