Dispositivos e acessórios
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
Preparação 15min
Total 35min
1 portion
Ingredientes
-
green onion cut into pieces1
-
zucchini thinly sliced2 oz
-
cherry tomatoes cut in half10
-
fresh salmon fillet (approx. 1 fillet)5 - 7 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lemon juice½ tsp
-
lemon cut into thin rounds¼
-
water35 oz
-
long-grain rice2 oz
-
½ oz dried cranberriesraisins½ oz
-
cinnamon stick½
-
green cardamom pod1
-
salt⅛ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1831 mg
Proteína
46.4 g
Energia
2748.5 kJ /
656.9 kcal
Gordura
23 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
68.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for One
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Keine Bewertungen
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 Min
Steamed Asparagus
35 Min
Steamed Broccoli
25 Min
Steamed Carrots
25 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Fish and Zucchini
35 Min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 Min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min