Herb Roasted Potatoes and Vegetables
TM6 TM5

Herb Roasted Potatoes and Vegetables

4.3 (12 avaliações )

Ingredientes

  • 17 ½ oz water
  • 7 oz carrots, in pieces (1 in.)
  • 14 ½ oz sweet potatoes, cubed (1 in.)
  • 14 oz potatoes, cubed (1 in.)
  • 7 oz butternut squash, cubed (1 in.)
  • 10 ½ oz zucchini, with skin, cubed (1 in.)
  • 10 ½ oz red onions, in wedges
  • 10 ½ oz red bell pepper, sliced in strips
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil, to grease
  • 1 - 2 tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 1 tbsp mixed fresh herbs, chopped, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
761 kJ / 182 kcal
Proteína
3 g
Hidratos de carbono
31 g
Gordura
6 g
Gordura saturada
1 g
Fibra
4 g
Sódio
392 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas