Dispositivos e acessórios
Gekruide kersenbrioche-krans
Preparação 45min
Total 2h 20min
10 sneetjes
Ingredientes
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
12 g
Energia
2169 kJ /
516 kcal
Gordura
16 g
Fibra
5.7 g
Hidratos de carbono
79 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Spek en fontina gerolde pizza
Nenhuma avaliação
Gember schillen
Nenhuma avaliação
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Popeye's power bowl met bramen
Nenhuma avaliação
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Lolly's
40min
Chocolade salami
3h 10min
Confituur van ananas en gember
40min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Koekjes met chocopasta
1h 40min