Dispositivos e acessórios
Gekruide kersenbrioche-krans
Preparação 45min
Total 2h 20min
10 sneetjes
Ingredientes
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
12 g
Energia
2169 kJ /
516 kcal
Gordura
16 g
Fibra
5.7 g
Hidratos de carbono
79 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Citroencake
2h
Pre-workout Chocolate Chip Cookie Dough
Nenhuma avaliação
Chicago deep dish-pizza
Nenhuma avaliação
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Loempia’s
55min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Gekruide noten
45min
Blauwe bessen Jam
Nenhuma avaliação
Zachte graanrepen
1h
Pulled pork burgers
Nenhuma avaliação