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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Kibbeh
- 260 g fine burghul
- hot water for soaking
- 1 tomato cut into quarters
- ½ red onion cut into quarters
- 1 tbsp dried mint
- 1 tbsp sumac
- 1 tsp paprika
- 1 pinch cayenne pepper
- 1 tbsp tomato puree
- 2 tbsp pomegranate molasses
- 10 fresh mint leaves
- 10 fresh coriander leaves
- 1 tsp extra virgin olive oil
Assembly
- ice cold water
- 1 baby radish cut into thin slices
- 1 heirloom (candy stripe) beetroot cut into thin slices (see Tips)
- 3 cocktail pickled onions cut into thin slices
- rocket to serve
- 120 g Greek-style natural yoghurt
- extra virgin olive oil for drizzling
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 377.9 kcal / 1587 kJ
- Proteína
- 10.6 g
- Gordura
- 10.5 g
- Hidratos de carbono
- 54.7 g
- Fibra
- 11 g
- Gordura saturada
- 2.3 g
- Sódio
- 526.3 mg
Receitas alternativas
Baked pâté
3h
Lamb sfiha
1h 20min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Falafel
1h 25min
Chocolate ice cream
24h 20min
Matcha and mango frozen yoghurt
18h 25min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Falafel
25h 30min
Tarator (tahini dip)
5min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Red lentil soup with cumin
55min