Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spiced quail
- 1 cinnamon quill
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 4 cardamom pods
- 1 tsp dried chilli flakes
- 8 quails, legs trussed (see Tips)
- 40 g ghee, softened
Onion and cashew topping
- 30 g ghee
- ½ red onion, cut into thin slices
- 50 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g raw cashews
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3709.6 kJ / 883.3 kcal
- Proteína
- 70.2 g
- Hidratos de carbono
- 6.6 g
- Gordura
- 64.3 g
- Gordura saturada
- 24.5 g
- Fibra
- 3.4 g
- Sódio
- 401.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Onion bhaji
45min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Hearty seafood chowder
45min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 50 min
Duck, apricot and pine nut pastilla
50min
Lamb dhansak
25h 45min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20 min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Chinese greens with XO sauce
1h 50 min
Adobo beef
1h 10min
Cheat's Sriracha sauce
168 Std. 30 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min