Dispositivos e acessórios
Almond briouats with honey and sesame seeds
Preparação 40min
Total 1h
24 portions
Ingredientes
Almond paste filling
-
blanched almonds250 g
-
white sugar80 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt1 pinch
-
unsalted butter softened30 g
-
orange blossom water1 tbsp
Briouats
-
filo pastry6 sheets
-
unsalted butter melted50 g
-
oil for frying
Honey syrup
-
honey300 g
-
orange blossom water½ tsp
-
sesame seeds1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Proteína
2.7 g
Energia
723.2 kJ /
172.2 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1.1 g
Hidratos de carbono
16.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan street food
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Apple tart
1h
Acar Timun (Cucumber Acar)
Nenhuma avaliação
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1h 10min
Gnocchi
1h 40min
Marble cake
2h
Lemon cake
2h
Brioche
5h
Moroccan bundt
1h 20min
Savoury potato bundt
1h 55min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4h 50min
Almond and pear tart
40min
Honey crème caramels
25h 55min