Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")

Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")

4.5 11 avaliações
Preparação 30min
Total 2h 30min
14 portions

Ingredientes

Dough
  • milk
    230 g
  • salted butter cut into pieces
    60 g
  • white sugar
    20 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • egg
    1
  • plain flour
    500 g
  • salt
    1 tsp
Ricotta filling
  • ricotta (see Tips)
    500 g
  • white sugar
    50 g
  • dark chocolate chips
    80 g
  • candied citrus peel (see Tips)
    40 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • egg yolk lightly beaten
    1

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portion

Sódio 275.6 mg
Proteína 9.5 g
Energia 1210.5 kJ / 288.2 kcal
Gordura 10.8 g
Fibra 1.6 g
Gordura saturada 6.4 g
Hidratos de carbono 37.5 g

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