Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g water
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried instant yeast
- 310 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 ¼ tsp salt
- 100 g pumpkin, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g red onion
- 1 garlic clove
- 2 tsp Aleppo pepper (see Tips)
- 1 vine-ripened tomato, cut into quarters
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g lamb mince
- fresh mint leaves
- 1 lemon, cut into cheeks, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 295 kJ / 70.3 kcal
- Proteína
- 4.6 g
- Hidratos de carbono
- 8.9 g
- Gordura
- 1.6 g
- Gordura saturada
- 0.4 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sódio
- 109.3 mg
Receitas alternativas
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 Std. 10 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Spiced lamb flatbread
1 Std. 50 Min
Cheese sambousek
1hod. 45min
Lamb Kibbeh
1h 30 min
Garlic dip (toum)
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