Versões compatíveis
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 garlic bulb, plus two cloves
- 35 g olive oil
- 250 g onions, quartered
- 30 g honey
- 40 g wholegrain mustard
- 10 g Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary, leaves only
- 2 tsp fine sea salt
- 4 chicken breast fillets (approx. 650 g)
- 800 g cauliflower florets
- 130 g milk
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tsp fresh thyme leaves, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1596 kJ / 381 kcal
- Proteína
- 46 g
- Hidratos de carbono
- 17 g
- Gordura
- 12 g
- Fibra
- 7 g
Receitas alternativas
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Honeyed Chicken
25 min
Chicken Pad Thai
20 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1h 5min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min