Dispositivos e acessórios
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
garlic bulb plus two cloves1
-
olive oil35 g
-
onions quartered250 g
-
honey30 g
-
wholegrain mustard40 g
-
Dijon mustard (opcional)10 g
-
fresh rosemary leaves only1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
chicken breast fillets (approx. 650 g)4
-
cauliflower florets800 g
-
milk130 g
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
fresh thyme leaves for garnishing1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
46 g
Energia
1596 kJ /
381 kcal
Gordura
12 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baked Chicken
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Keto
45 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 Std. 5 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Beef with Mushrooms
30 Min
Pasta Salad with Salami
25 Min
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min