
Dispositivos e acessórios
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
red onions cut in wedges2
-
olive oil plus extra for greasing2 Tbsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
roasted red peppers, preserved cut in strips (1 cm)2 - 3
-
pitted black olives10 - 12
-
tinned anchovy fillets (opcional)5 - 6
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)20 g
-
polenta150 g
-
plain flour40 g
-
baking powder1 ¼ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
soft brown sugar1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
medium eggs2
-
milk120 g
-
groundnut oil45 g
-
unsalted butter melted15 g
Nutrição por 1 portion
Energia
454 kcal /
1895 kJ
Proteína
12 g
Gordura
25 g
Hidratos de carbono
44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

store cupboard wonders
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda