Dispositivos e acessórios
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Preparação 55min
Total 2h 10min
4 portions
Ingredientes
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting250 g
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
water cold120 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)400 g
-
olive oil plus 20 g2 Tbsp
-
fresh sage leaves10
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
red onions quartered80 g
-
gluten-free plain white flour20 g
-
milk200 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pine nuts40 g
Pithivier
-
medium egg beaten1
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
1151 mg
Proteína
20 g
Energia
4576 kJ /
1101 kcal
Gordura
80 g
Gordura saturada
40 g
Hidratos de carbono
74 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Gluten, No Problem!
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Wellington
2h 20min
Shallot Tarte Tatin
2h
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Gluten-free Puff Pastry
1h 30min
Vegan Mozzarella
8h 50min
Vegan Butter
2h
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Espresso 'Baked' Beans
35min
Gluten Free Bread
1h 40min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min
Pea and Courgette Tarts
1h
Gluten-free Sacher Torte
3h 20min