
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g Brazil nuts, shelled, whole soaked in water for 4-8 hours, then drained
- 150 g red peppers quartered
- 80 g tomatoes quartered
- 55 g freshly squeezed lime juice
- 120 g olive oil
- 1 tsp honey
- 1 tsp smoked paprika
-
1
tsp herb salt
ou 1 tsp fine sea salt - ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 50 g
- Energia
- 314 kcal / 1314 kJ
- Proteína
- 4.6 g
- Gordura
- 32.1 g
- Hidratos de carbono
- 5.9 g
- Fibra
- 2.8 g
- Gordura saturada
- 6.5 g
- Sódio
- 235 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Veggie Wellington
2h
Veggie-packed Vegan Pizza
1h 30min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2h 25min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min