Dispositivos e acessórios
Chutney z czerwonej cebuli
Preparação 10min
Total 24h
10 porcji
Ingredientes
-
25 g oliwy z oliwek
-
500 g czerwonej cebuli pokrojonej w piórka
-
10 g czerwonej papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej w paski
-
200 g brązowego cukru
-
1 łyżeczka soli
-
200 g czerwonego octu winnego
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Sódio
241.9 mg
Proteína
0.6 g
Energia
511.7 kJ /
122.3 kcal
Gordura
2.5 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
PROSTE POMYSŁY
214 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Tapenada
5min
Chutney śliwkowy
1h
Dymny sos whisky
20min
Chutney z mango
40min
Konfitura z czerwonej cebuli
40min
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20min
Guacamole
15min
Meksykańska pasta z fasoli
20min
Sos barbecue z whisky
50min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1h 40min
Tapenada z zielonych oliwek
10min
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1h 30min