Dispositivos e acessórios
Oysters Rockefeller
Preparação 15min
Total 25min
6 pieces
Ingredientes
-
rock salt
-
fresh oysters cleaned and shucked (see Tip)6
-
fresh baby spinach1 oz
-
green onion in pieces1
-
bread crumbs2 tsp
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
anise-flavored liqueur e.g. Pernod2 tsp
-
lemon juice2 tsp
-
hot sauce1 - 2 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
lemon in wedges, to serve1
-
Tabasco sauce to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
5 g
Energia
301 kJ /
72 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Table for Two
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lobster Bisque
1h 50min
New England Clam Chowder
45min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Split Pea Soup
2h 10min
Pasta Primavera
35min
Clam Chowder
55min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15min
Tequila Sour
10min
Gravlax
72h 30min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h