Dispositivos e acessórios
Jalapeño Popper Dip
Preparação 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
1243 kJ /
297 kcal
Gordura
27 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Baked Crab Dip
15min
Jalapeño Poppers
1h
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Cranberry Pear Cider
25min
Beer Cheese
15min
Parmesan Stock Cubes
35min
Chicken Enchiladas
40min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Spiced Corn Salad
25min
Sizzling Jalapeño Cocktail
3h 5min
Chorizo Dip
25min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min