
Dispositivos e acessórios
Jalapeño Popper Dip
Preparação 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (approx. 14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
297 kcal /
1243 kJ
Proteína
6 g
Gordura
27 g
Hidratos de carbono
10 g
Fibra
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Football Party
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos