Dispositivos e acessórios
Jalapeño Popper Dip
Preparação 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
1243 kJ /
297 kcal
Gordura
27 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Carnitas
50min
Chicken Enchiladas
40min
Pollo Pibil
1h 30min
Pico De Gallo
15min
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1h 15min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Beef Barbacoa
2h
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Asian Sloppy Joes
1h 50min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Cantina Salsa
5min