Dispositivos e acessórios
Jalapeño Popper Dip
Preparação 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
1243 kJ /
297 kcal
Gordura
27 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Tamale Pie (Anna)
1h 30min
Carnitas
50min
Chorizo Dip
25min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Cochinita Pibil
4h
Chicken Enfrijoladas
50min
Coffee Shop Egg Bites
50min
Pollo Pibil
1h 30min
Chicken Fajita Soup
50min