Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beef and beer stew
- 40 g olive oil
- 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 150 g leek, cut into slices
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
Pastry and assembly
- 150 g plain flour
- 65 g butter, cold, cut into cubes
- 1 egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2710.8 kJ / 647.5 kcal
- Proteína
- 39.5 g
- Hidratos de carbono
- 36.3 g
- Gordura
- 35.5 g
- Gordura saturada
- 13.8 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sódio
- 1138.2 mg
Receitas alternativas
Chicken chasseur
1h 50min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Shepherd's pie
55 分钟
Sweet and sour pork
40min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Scotch eggs
50 分钟
Chicken, leek and corn pie
1小时 15 分钟
Lasagne bolognese
2h 30min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Guinness beef pies
2h 15min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Traditional sausage rolls
50 分钟