Dispositivos e acessórios
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onion in pieces (1 in.)4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil divided2 tbsp
-
thyme leaves only5 sprigs
-
parsley leaves only5 sprigs
-
dried bay leaf1
-
black peppercorns1 tsp
-
vegetable stock24 oz
-
dry white wine8 oz
-
rainbow chard stems removed and chopped, greens in pieces (1 in.)3 oz
-
Parmesan cheese rinds in pieces (2 in.)6 oz
-
tortellini store bought, any type20 oz
-
Parmesan cheese shaved, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1241 mg
Proteína
35.8 g
Energia
3075.9 kJ /
735.2 kcal
Gordura
28 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
13.2 g
Hidratos de carbono
75.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
One Pot Pastas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Risotto with Broccolini
35min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Quick Thai Chicken Curry
40min
New Jersey Tomato Pie
45min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Thai Curry Noodles
25min
Tortilla Soup
25min
Italian Wedding Soup
1h 15min
White Bean Soup
2h 45min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Vegetarian Chili
50min