Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beef and Beer Pie
- ½ oz corn starch
- 1 oz water
- 1 ½ oz olive oil, divided
- 21 oz beef meat (stew cut), cubed (1 in.), divided
- 1 tsp salt, divided
- 2 pinch fresh ground pepper, divided
- 5 oz onion, in pieces
- 5 oz leek, sliced
- 11 ½ oz brown ale
- 1 tsp fresh thyme leaves
- 1 tbsp Worcestershire sauce
-
½
tsp meat stock paste
ou ½ meat stock cube
Pastry and Assembly
- 5 oz all-purpose flour
- 2 oz unsalted butter, cold, cubed
- 1 large egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2682.2 kJ / 641.1 kcal
- Proteína
- 40.3 g
- Hidratos de carbono
- 42.4 g
- Gordura
- 32.3 g
- Gordura saturada
- 12.7 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sódio
- 1131.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Leek and Potato Soup
40 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Chicken and Dumplings
45 min
White Bread Rolls
3h 30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55 min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30 min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Beer Bread
1 Std. 10 Min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min