Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 - 25 g ulei de măsline
- 100 - 150 g amestec de legume pentru sotat (ex. ceapă, șalote, praz), tăiate bucăți (2 cm)
- 350 - 400 g legume mixte pentru supă (ex. dovlecei, morcovi, dovleac, cartof dulce, țelină rădăcină, păstârnac), tăiate bucăți (2 cm)
-
50
g amestec de legume congelate
ou 50 g mazăre congelată - 700 - 800 g apă
-
1
linguriță concentrat pastă de legume
ou 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) -
½ - 1
linguriță sare
ou ½ - 1 lingură sos de soia - 60 - 80 g paste uscate pentru supă
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 670 kJ / 160 kcal
- Proteína
- 5 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Gordura
- 5 g
- Fibra
- 3.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Ciorbă de legume (Minestrone)
45min
Supă cu mazăre uscată
1h 25min
Legume umplute
1 Std. 20 Min
Paste cu legume
45min
Vinete sotate (400 g)
Keine Bewertungen
Ghiveci cu tofu
30 min
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5 Std. 15 Min
Supă de legume (5-6 luni)
35min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 min
Legume prăjite
10 Min
Ratatouille (ghiveci)
40min
Borș rusesc
50min