Dispositivos e acessórios
Italian Easter bread
Preparação 30min
Total 3h 50min
6 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter40 g
-
milk210 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
white sugar100 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt½ tsp
-
whole egg7
-
natural food colouring of choice
-
egg yolk beaten, to brush1
-
nib sugar to sprinkle (see Tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
305.5 mg
Proteína
19.4 g
Energia
2137.6 kJ /
509 kcal
Gordura
15.9 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
7.2 g
Hidratos de carbono
71.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Focaccia
2h 5min
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Brutti ma buoni
4h 40min
Mimosa float
6h 10min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Granini slice
2h 15min
Pancake muffins with banana and chocolate
30min
Quince tart
1h 10min
Plum slice
1h 30min
Rosewater madeleines
30min
Classic Flammkuchen
1h
Magic bean chocolate cake
1h 40min